Disneyland Paris brengt favoriete Marvel figuren naar “Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel”

Gepubliceerd op 07/20/2017

Exclusief nieuws van de D23 Expo, hét jaarlijkse evenement voor Disney fans in Anaheim in California!

Walt Disney Parks and Resorts voorzitter Bob Chapek heeft tegenover tienduizenden fans bekend gemaakt dat Disneyland Paris de favoriete Marvel figuren naar Disney’s Hotel New York brengt. Het hotel wordt volledig omgetoverd en zal veranderen in een wonderland met Marvel thema. Het nieuwe hotel krijgt de naam “Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel”.

“We gaan een hotel in Disneyland Paris maken waarop Tony Stark trots zou zijn! Disney’s New York Hotel – The Art of Marvel vervoert onze gasten naar de actievolle, inspirerende wereld van superhelden, zoals Iron Man, The Avengers, Spider Man en meer! ”

Ondertussen blijft Disneyland Paris haar 25e verjaardag vieren met een 100% sprankelend programma en maken wij binnenkort meer informatie bekend.

Naar boven