Disneyland Paris schenkt 15 ton voedsel aan liefdadigheidsorganisaties

Gepubliceerd op 03/19/2020

Uit solidariteit hebben wij tijdens de tijdelijke sluiting van Disneyland Paris 15 ton aan overtollig voedsel geschonken aan lokale en nationale liefdadigheidsorganisaties zoals Secours Populaire Français en Restaurants du Cœur.

In deze ongekende tijd hebben lokale gemeenschappen meer dan ooit behoefte aan hulp. Deze grootschalige schenking is mogelijk gemaakt dankzij onze Cast Members, die verse producten (zoals salades, fruit en zuivelproducten) zo snel mogelijk hebben verzameld en herverdeeld. De donatie is een voorbeeld van onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij wij proberen om voedselverspilling tegen te gaan en mensen in nood binnen de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Het hele jaar door voeren wij initiatieven uit om het bewustzijn te vergroten en gasten en Cast Members hierbij te betrekken, zoals informatieborden in buffetrestaurants en het verzamelen van organisch voedselafval in al onze restaurants.

Naar boven